Öğrenci Temsilcisi Seçimi hk

Öğrenci Temsilcisi Seçimi

Öğrenci konseyi Bölüm Öğrenci Temsilcisi seçimi aşağıda belirtilen Seçim Takvimine   göre yapılacaktır.

Aday olmak isteyen öğrencilerimizin Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi’ ndeki başvuru şartlarını sağladıklarını belgeleyerek Kimya Bölüm Başkanlığı' na 24  Ekim 2022 tarihine kadar başvurmaları rica olunur.

Yönerge için tıklayınız

Seçim Takvimi

19 Ekim 2022 Bölüm seçim kurulunun oluşturulması (Kurulların oluşma şekli YTÜ Öğrenci Konseyi YÖnergesinin 3. Bölümünde belirtilmiştir).

19 Ekim 2022 Öğrenci Temsilciliği seçiminin yapılacağının, takviminin, aday olma koşullarının (temsilci adaylarında aranan şartlar YTÜ Öğrenci Konseyi Yönergesinin 6. Maddesinde belirtilmiştir) öğrencilere duyurulması.

20-24 Ekim 2022 Temsilci adaylarının Bölüm Başkanlığına başvurusu

24 Ekim 2022  Temsilci adaylarının Kimya Bölüm Başkanlığı'na son başvuru günü

25-26 Ekim 2022 Temsilci adaylarının propaganda yapma süreci

27 Ekim 2022 Bölüm öğrenci temsilcisi seçiminin YTÜ Öğrenci Konseyi Yönergesinin 19. Maddesine göre yapılması ve sonuçların Bölüm Başkanlıklarına bir tutanakla iletilmesi.